fbpx
yukaricik

Promosyon Kalem Baskı

Promosyon Kalem Tasarımları

Reklart etkili promosyon baskı hizmetleri ile sizlere en üstün niteliklerdeki hizmetlerini sunmaya devam ediyor! Sizler de firmanızın her alanda duyulmasını, akılda kalıcı bir konuma yükselmesi adına promosyon kalem tasarımları ürünlerinden tercih edebilir, kalem çeşitleri üzerine firma isminizi veya kurumunuza ait telefon numaranızı bastırtabilir, her yerde her daim ulaşılabilir bir konuma yükselme şansını elde edebilirsiniz. Sizlere kalite standartlarımızda hizmet vermekten her daim onu duymaktayız.

Promosyon Kalem Ürün Detayları

Promosyon kalem ürün detaylarında kişisel tercih ve tasarımlarınızdan kaynaklanan değişimler gerçekleşebilmektedir. Bu kapsamda genel olarak ürün detayları şu şekilde belirtilebilinmektedir:

  • Promosyon kalemler dolma kalem olarak üretilmektedir.
  • Dış kaplamasında baskı uygulanabilir alanlar bulunmaktadır. Bu alanlara kurumunuza ait telefon numarası, firmanıza ait logo veya direkt firmanızın ismini bastırtabilir, etkili ve akılda kalıcı bir reklam aracı olarak kullanabilirsiniz.
  • Dolma kalemlerde renk seçenekleri mevcut olup, alternatif olarak dilediğiniz renkleri seçerek firmanızı en iyi yansıtan ürünü promosyon kalem tasarımı olarak belirleyebilirsiniz.
  • Kalemin dış yapısı sert plastik malzemeden üretiliyor olup, üzerindeki yazılar profesyonel makineler tarafından uygulanmaktadır. Bu kapsamda ürün üzerideki baskılar kolayca çıkmamakta, kalıcı olarak kalmaktadır.

Promosyon Kalem Nerede Kullanılır?

Promosyon kalemlerin pek çok kullanım alanları bulunmaktadır. Öyle ki herkesin evinde pek çok firmaya ait kurumsal kalemler veya promosyon amacıyla üretilmiş kalemler bulunmaktadır. Bu kapsamda sizler de promosyon kalem baskısı ile her çapta kalıcı olarak büyüyebilir, firmanızı daha tanınır kılabilirsiniz. Promosyon kalemlerin kullanım alanlarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Çeşitli etkinliklerde firmanızı tanıtmak ve kalıcılaştırmak adına hediye olarak sunabilirsiniz.
  • Kurum içerisindeki personellerinize hediye edebilir, personel yakınlarınız tarafından da tanınabilir bir kitle elde edebilirsiniz.
  • Fuar veya kurumunuzla alakalı çeşitli şehirlerde gerçekleşen etkinliklerde yine bu promosyon kalemlerde dağıtabilir, kalıcı bir hediye olarak günlük rutinde kullanıma uygundur.

Güvenilir Baskı Hizmetlerimiz

Reklart firması olarak sizlere geçmişten günümüze en yüksek kalite standartlarında hizmet sunuyor, bu hizmetleri en profesyonel tekniklerle geçekleştiriyoruz. Kalem baskı ürünlerinde digital ve empire baskı tekniklerini en etkin ve güvenilir şekilde kullanmaktayız. Hemen firmamız ile iletişime geçerek detaylı bilgileri anında öğrenebilirsiniz.

REKLART

Neler Yapıyoruz?

0554 744 49 16 Whatsapp Bilgi Hattı